Viso:20,00 €
Nuodėmingos, drėgnos cinamoninės bandelės
Lengva
Reviews
Ingredientai:
Porcijos:
3 Puodeliai miltų | |
1 Puodelis šilto pieno (iki 38 laipsnių) | |
1/4 Puodelio cukraus | |
7-9 g Sausų mielių | |
4 Šaukštai minkšto sviesto | |
1 Šaukštelis druskos | |
50 g Minkšto sviesto | |
1 Puodelis rudo arba paprasto cukraus | |
3 v.š cinamono | |
1 vnt. kiaušinis (Įdarui) |
Glaistui:
200 g kreminio sūrio | |
0,5 Puodelio cukraus pudros | |
pagal skonį vanilino | |
Grietinėlės aplaistymui (nebandžiau, bet įtariu, kad tiktų ir pienas) |
Instrukcijos
1.
Tešla
Į šiltą pieną sudedame mieles ir leidžiame suburbuliuoti, aktyvuotis.
Į maišymo dubenį sudedame visus produktus, supilame pieną su mielėmis ir minkome apie 10-15 minučių kol tešla besisukdama išvalys dubenį
(bet prie rankų dar šiek tiek lengvai turi lipti, nenorime tiesiog nelimpančio kieto kukulio, tad nepadauginame miltų. Geriau į mažąją pusę. Dedam tešlą pakilti. Jei labai šilta pakils per 20-30min, jei vėsiau reikės valandos. Iš paminėtų produktų susimaišom įdarą. Pakilusią tešlą lengvai perminkome (taip išleidžiam orą) ir iškočiojame į stačiakampį.

Pažymėti kaip užbaigtą
2.
Įdaras
Dedam tešlą pakilti. Jei labai šilta pakils per 20-30min, jei vėsiau reikės valandos. Iš paminėtų produktų susimaišom įdarą. Pakilusią tešlą lengvai perminkome (taip išleidžiame orą) ir iškočiojame į stačiakampį.
Pažymėti kaip užbaigtą
3.
Kepimas
Dedame į kepimo indą ir kol įkais orkaitė uždengiame, kad dar truputį pakiltų.
Prieš kepant bandeles sulaistome grietinėle ir kepame 18-20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iš paminėtų produktų susimaišome glaistą ir aptepame iškepusias ir šiek tiek pravėsusias bandeles. Skanaus!
Pažymėti kaip užbaigtą
Parašykite komentarą