MINI PAVLOVOS

Labai Lengva

Mini pavlovų video receptą rasite ČIA

Reviews

Ingredientai:

Porcijos:
Morengams (12 vnt):
6vnt Didelių kiaušinių baltymų (kambario temperatūros)
400g Cukraus
2 a.š. Krakmolo
1 a.š. Citrinos sulčių
Kremui:
500g Mascarponės
400ml Grietinėlės
3 v.š. Cukraus pudros

Instrukcijos

1.
Morengų gamyba
Baltymus praplakus visu greičiu, apie minutę, pradedame dėti cukrų po šaukštą. Neskubame sudėti cukraus. Gerai išmaišome, kad ištirptų. Plakame kol morengas taps standus ir blizgus. Supilame citrinos sultis ir krakmolą ir gerai išmaišome mentele. Susidedame morengą į konditerinį maišelį. Įsikaitiname orkaitę iki 120 laipsnių temperatūros. Formuojame morengo šulinėlius ir kepame juos ~1,5 valandos. Išjungiame orkaitę ir paliekame joje šulinėlius atvėsti. Jei iškart nenaudosite, galite šulinėlius susidėti į orui nepralaidžią dėžutę ir laikyti ne drėgnoje patalpoje iki 3 dienų.
Pažymėti kaip užbaigtą
2.
Kremo gamyba
Grietinėlę praplakus įmaišome cukraus pudrą ir tada po šaukštą įmaišome mascarponę kol kremas gausis standus ir gerai laikys formą. (Galimas kremo likutis kurį sandariai uždaryta galite laikyti šaldytuve bent porą dienų, (suvalgyti su vaisiais , uogom, vafliais ar blynais).
Pažymėti kaip užbaigtą
3.
Pastaba
Suvartoti pagaminus reikia gana greitai, nes morengas greitai perdrėgsta, (nors manosios ir kitą dieną dar buvo nuostabios). To išvengti galite šulinėlius ištepę baltu šokoladu kuris sudarys šiokį tokį apsauginį sluoksnį.
Pažymėti kaip užbaigtą
4.
Papuošimas
Puošiame ir gardiname pagal skonį, uogomis, vaisiais... 🥰🫣🍓❤️🌿 Tikiuosi išbandysite 🥰🍦 Skanaus ❤️🍓🍦
Pažymėti kaip užbaigtą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *