Produktų dar nėra.
MINI PAVLOVOS
Labai Lengva
Reviews
Ingredientai:
Porcijos:
Morengams (12 vnt): | |
6vnt Didelių kiaušinių baltymų (kambario temperatūros) | |
400g Cukraus | |
2 a.š. Krakmolo | |
1 a.š. Citrinos sulčių |
Kremui:
500g Mascarponės | |
400ml Grietinėlės | |
3 v.š. Cukraus pudros |
Instrukcijos
1.
Morengų gamyba
Baltymus praplakus visu greičiu, apie minutę, pradedame dėti cukrų po šaukštą. Neskubame sudėti cukraus. Gerai išmaišome, kad ištirptų. Plakame kol morengas taps standus ir blizgus. Supilame citrinos sultis ir krakmolą ir gerai išmaišome mentele. Susidedame morengą į konditerinį maišelį. Įsikaitiname orkaitę iki 120 laipsnių temperatūros. Formuojame morengo šulinėlius ir kepame juos ~1,5 valandos. Išjungiame orkaitę ir paliekame joje šulinėlius atvėsti.
Jei iškart nenaudosite, galite šulinėlius susidėti į orui nepralaidžią dėžutę ir laikyti ne drėgnoje patalpoje iki 3 dienų.
Pažymėti kaip užbaigtą
2.
Kremo gamyba
Grietinėlę praplakus įmaišome cukraus pudrą ir tada po šaukštą įmaišome mascarponę kol kremas gausis standus ir gerai laikys formą.
(Galimas kremo likutis kurį sandariai uždaryta galite laikyti šaldytuve bent porą dienų, (suvalgyti su vaisiais , uogom, vafliais ar blynais).
Pažymėti kaip užbaigtą
3.
Pastaba
Suvartoti pagaminus reikia gana greitai, nes morengas greitai perdrėgsta, (nors manosios ir kitą dieną dar buvo nuostabios). To išvengti galite šulinėlius ištepę baltu šokoladu kuris sudarys šiokį tokį apsauginį sluoksnį.
Pažymėti kaip užbaigtą
4.
Papuošimas
Puošiame ir gardiname pagal skonį, uogomis, vaisiais... 🥰🫣🍓❤️🌿
Tikiuosi išbandysite 🥰🍦
Skanaus ❤️🍓🍦
Pažymėti kaip užbaigtą
Parašykite komentarą